Despre companie


2004 DEBUTUL

debutăm în amenajări interioare case și apartamente cu o echipă formată din 3 angajați

2006 AMENAJĂRI INTERIOARE

lucrări de amenajări interioare realizate: Media Galaxy Iași (subantrepriză), Philosophy București, Rovere Mobili Cluj, Vel Pitar (secție de producție) Iași.

2007 PRODUCĂTORI DE GEAM TERMOIZOLANT & INSTALAȚII

realizăm în continuare lucrări de amenajări interioare, dar și exterioare, devenim producători de geam termoizolant și tâmplărie aluminiu și PVC, realizăm instalații termice, sanitare și electrice, precum și structuri din beton.

2008 CONSOLIDARE & PROIECTARE CLĂDIRI REZIDENȚIALE

preluăm proiecte mai ample de amenajări interioare precum lucrările de la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași. De asemenea, realizăm proiecte de clădiri rezidențiale, inclusiv structuri din beton.

2011 CONFECȚII METALICE & INVELITORI

răspundem unor noi provocări din partea clienților noștri realizând confecții metalice și învelitori

2013 CONSTRUIM CU "PRIMA CASĂ"

debutăm în zona de construcții prin programul „Prima Casă”, precum și alte tipuri de construcții prin credite bancare

2014 CERTIFICĂRI ISO

pentru că ne preocupă constant să fim autorizați în domeniile în care activăm, obține următoarele certificări: ISO 14001 și ISO 9001 - Sisteme de Management de Mediu

2015 BUCIUM HOUSE

ultima provocare preluată a fost acoperirea nevoilor de proiectare pentru clienții noștri. În plus, începem dezvoltarea unor construcții de locuințe colective (blocuri) în zona Bucium din Iași (proiect Bucium House).

2017 PREZENT

echipa noastră atinge numărul de 65 de angajați (specialiști în instalații, electricieni, ingineri, arhitecți) și peste 12 lucrări în desfășurare

 

Cauți servicii de construcții de calitate pentru proiectul tău? Cere o cotație de preț