Despre companie

COMPANIA

Cu o tradiție de peste 13 ani pe piața firmelor de construcții din Iași, Tech Confort oferă servicii complete în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Răspundem tuturor provocărilor întâmpinate în diversele faze ale unei construcții cu soluții clasice, dar și inovative. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnici de construcție și implementăm constant noi tehnologii.

Scopul nostru este să punem tehnica și tehnologia modernă din domeniul construcțiilor la lucru pentru ca spațiul construit/ amenajat să atingă maximum de confort posibil pentru cei care îl folosesc.

Vă oferim asistență și suport în orice fază a planului de construcție sunteți

  • planificare
  • proiectare
  • alegerea locului
  • construcția propriu-zisă
  • documentație de construcție/ finanțare
  • finisaje și/ sau amenajări de spații etc

Mai mult, venim în întâmpinarea nevoilor dvs. cu o ofertă de apartamente într-un complex rezidențial în construcție în zona Bucium.

Prin orientarea constantă spre cerințele pieței ne-am dorit să anticipăm și să îndeplinim solicitările clienților noștri. Oferim soluții globale în conformitate cu standardele naționale și internaționale în construcții și respectăm normele de siguranșă și calitate a construcțiilor, precum și cerințele de urbanism sau de protejare a mediului înconjurător.

Pentru detalii despre serviciile oferite de Tech Confort accesați „Servicii”, iar informații despre construcții sau case realizate prin programul „Prima casă” accesați categoria „Construcții civile”.

Cauți servicii de construcții de calitate pentru proiectul tău? Cere o cotație de preț